Újdonságaink
Új könyveink

“Amikor belemerülünk egy könyvbe, vagy egy filmbe, lélegzetelállító tájakat látunk, fontos emberekkel bratyizunk, elragadó férfiakkal és nőkkel esünk szerelembe, megvédjük szeretteinket, elérhetetlen célokat valósítunk meg, és legyőzzük a gonosz ellenséget. Nem rossz üzlet hét dollár ötvenért!” Steven Pinker Kedves Olvasóink! Új szép- és szakirodalmi könyveinkből adunk egy kis válogatást. A felsoroltak mellett még sok tartalmas […]

NAVA
Látogatóink száma
2009 április 1. óta:

Az idei utolsó kiállítás december 3-án nyílik a Könyvtár Galériában. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

2015. november 26. | Kategória: Hírek, rendezvények

meghivo plakat2-page0001

Idén is Luca napi vásár a könyvtárban!

2015. november 9. | Kategória: Hírek, rendezvények

Szeretettel várunk mindenkit december 11-én és 12-én Luca napi vásárunkra.
Részletek a plakáton:

Nyitva tartás változás a Helytörténeti Gyűjteményben

2015. október 29. | Kategória: Hírek, rendezvények

Kedves Olvasóink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Helyismereti Gyűjteményünk szolgáltatásai átszervezés miatt átmenetileg az alábbiak szerint alakulnak:

Konkrét helytörténeti dokumentumok keresése, kisebb kutatómunkák igénye esetén kérjük, forduljanak az olvasószolgálathoz!

Nagyobb lélegzetű, hosszabb kutatómunkát igénylő kérések esetén kérjük, kérdéseiket személyesen az olvasószolgálatban vagy e-mailben a kolcsonzo@konyvtar.vac.hu címen tegyék fel.

A gyűjtőmunkát 5 munkanapon belül elvégezzük.

 

Megértésüket köszönjük!

ÁRAMSZÜNET

2015. október 20. | Kategória: Nincs kategorizálva

Felhívjuk kedves Olvasóink figyelmét, hogy november 12-én, csütörtökön könyvtárunk áramszünet miatt zárva tart. Megértésüket köszönjük!

Összefogás heti programjaink:

2015. szeptember 30. | Kategória: Hírek, rendezvények

Sok szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket az Országos Könyvtári Napok alkalmából rendezett programjainkra:

Küldetésnyilatkozat
Könyvtárunk küldetése, hogy a tudást, mint értéket a középpontba állítva hasznos és alkalmazható tudást nyújtson felhasználóink részére, innovatív környezetet teremtsen fejlődésükhöz, biztosítsa a megfelelő szolgáltatásokat, technológiát és az információhoz való hozzáférést az élet minden területén. Könyvtárunk szolgáltatásaival és programjaival szerves része Vác életének, állományával és gazdag helytörténeti gyűjteményével őrzi a város múltját és ápolja hagyományait.
Támogatóink